11/04/2018 11:40:00 π.μ.
0

Μια διαφορετική εικόνα παρουσίασε η Σπάρτη την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, υποδεχόμενη το Sparta Trifecta World Championship 2018.
Πολίτες από 57 χώρες του κόσμου βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της λακωνικής πρωτεύουσας, δίνοντας το έναυσμα για ένα ξεχωριστό τριήμερο.
Αρχικά οι αθλητές έλαβαν οδηγίες για το διαγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού συμμετείχαν στην εντυπωσιακή παρέλαση που ξεκίνησε από την πλατεία και κατέληξε στο άγαλμα του Λεωνίδα. Εκεί, οι αντιπροσωπείες όλων των χωρών, με σημαίες και συνθήματα, δήλωσαν την παρουσία τους στη διοργάνωση με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Ο κόσμος της Σπάρτης αγκάλιασε όλη αυτή τη γιορτή συμμετέχοντας στην παρέλαση και χειροκροτώντας τους αθλητές καθ΄ όλη τη διάρκεια της εναρκτήριας εκδήλωσης.
Πηγή: apela.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.