11/06/2018 05:49:00 π.μ.
0

Τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, πυκνότερες στα ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018. Παράλληλα, ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 18 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 21, στην Ήπειρο από 8 έως 25, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 12 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 23 βαθμούς, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 22 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείς Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.