11/25/2018 03:56:00 μ.μ.
0

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων από τα 196 χρόνια της  απελευθέρωσης της πόλης του Ναυπλίου  από τους Τούρκους,  διεξήχθη στην πόλη  ο αγώνας  «Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run» με ανάβαση των 999 σκαλιών του Παλαμηδίου.

Ο Παλαμήδειος Άθλος ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται στις 2.200.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου με την συμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων διεξήχθη η  δεύτερη Λαμπαδηδρομία του Παλαμηδείου Κάστρου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με παραλαβή από το Δημαρχείο και μεταφορά στο φρούριο του Παλαμηδίου του πορτραίτου του πορθητή Στάϊκου Σταϊκόπουλου. Ακλούθησε επίσημη δοξολογία στον Ιερό ναό του  φρουρίου τον Άγιο Ανδρέα και κατόπιν επιμνημόσυνη δέηση στον Ανδριάντα του πορθητή Στάϊκου Σταϊκόπουλου.

Στους εορτασμούς συμμετείχε Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.