11/03/2018 08:01:00 π.μ.
0

Ο υποστράτηγος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος είναι ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, στη θέση του ταξίαρχου Ευάγγελου Φωτόπουλου που αποστρατεύεται. Στη θέση του, εν τω μεταξύ, παραμένει ο Μεσσήνιος υποστράτηγος Δημήτρης Κρίκας, ο οποίος υπηρετεί ως διευθυντής στην υπηρεσία Προστασίας του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο νέος γενικός περιφερερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου κατάγεται από το Κατάκολο Ηλείας και θεωρείται ένας έμπειρος αξιωματικός, για τον οποίο οι συνάδελφοί του έχουν καλή άποψη. Στο βαθμό του υποστρατήγου προήχθη στις έκτακτες κρίσεις της 1ης Νοεμβρίου - ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο προΐστατο ως γενικός αστυνομικός διευθυντής στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας. Πιο πριν διατέλεσε διευθυντής Αστυνομίας Ηλείας, και από διάφορες επιτελικές θέσεις στον όμορο νομό είχε κατά το παρελθόν συνεργαστεί σε υποθέσεις με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Οι έκτακτες κρίσεις έγιναν λόγω της αλλαγής στην ηγεσία της ΕΛΑΣ το περασμένο καλοκαίρι. Στους νομούς της Περιφέρειάς μας δεν αναμένονται άλλες αλλαγές, πλην αυτής του γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή και από τους διευθυντές Αστυνομίας ο μόνος που κρίθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν ο ταξίαρχος Σπύρος Σκλάβος - ο οποίος διατήρησε το βαθμό του και παραμένει διευθυντής Κορινθίας.

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.