11/12/2018 02:04:00 μ.μ.
0

Με μεγάλη μου λύπη, όχι έκπληξη, διάβασα την ανακοίνωση του σωματείου Διομήδη Άργους στο Handball & λέω όχι έκπληξη γιατί μετά το πέρας του αγώνα Διομήδη - Ολυμπιακού  αφού πλέον είχαν μείνει ελάχιστα άτομα δέχθηκα φραστική επίθεση από καθοδηγούμενο (ίσως να είναι υποψήφιος με τον φερόμενο ως υποψήφιο δήμαρχο Άργους Μυκηνών που ήταν ΔΙΠΛΑ του) άτομο γιατί φοράω μπουφάν του Ολυμπιακού (τόσα χρόνια όσες φορές έχω παρακολουθήσει αγώνα του Διομήδη σχεδόν πάντα φοράω κάποιο διακριτικό της ομάδος που υποστηρίζω) ενώ ζω στο Άργος.

Προκαλώ τον συντάκτη της κατάπτυστης γεμάτη ανακρίβειες & άκρως δυσφημιστική για το πρόσωπο μου ανακοίνωση να δώσει στην δημοσιότητα το βίντεο του αγώνα (όλοι γνωρίζουμε ότι γίνεται καταγραφή του αγώνα) που να με δείχνει εμένα να βρίζω κάποιον αθλητή (υπάρχουν αρκετά άτομα ακόμα & αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας που καθόταν δίπλα μου για την απόδειξη των όσων ισχυρίζομαι)  ή κάποιον άλλο φίλαθλο..!!

Προκαλώ τον συντάκτη της ανακοίνωσης να μου πει που καθόμουν & προς διευκόλυνση του συνιστώ να δει τις φωτογραφίες που υπάρχουν.

Έχω μάθει να έχω αρχές & να σέβομαι τους πάντες ειδικά όταν προχθές είχα μαζί μου και τον τετράχρονο ανηψιό μου όπου στο τέλος μας πλησίασε προπονήτρια του σωματείου ρωτώντας τον πατέρα του μικρού εάν θα τον ενδιέφερε να γραφτεί ο μικρός στις ακαδημίες.

Επειδή οι εκλογές είναι ακόμη μακρυά ενημερώστε τον φερόμενο ως υποψήφιο Δήμαρχο ότι αυτού του είδους τα μικροπολιτικά παιχνίδια έχουν περάσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Ευτυχώς ζούμε στην Χώρα που γέννησε την Δημοκρατία & μπορώ να φορώ το σήμα της ομάδος που υποστηρίζω.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Διομήδη με την παραίνεση να συνεχίσει να πρεσβεύει τα ιδανικά & την ευγενή άμιλλα χωρίς να πέφτει σε μικροπολιτικά συμφέροντα.

Ανδρέας Σαρρής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.