11/19/2018 03:33:00 π.μ.
0

Μία απίστευτη ιστορία θα αναβιώσει σήμερα Δευτέρα στο Εφετείο Αθηνών. Ενας 27χρονος Αλβανός σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο έναν 43χρονο Έλληνα, υποστηρίζοντας ότι ενοχλούσε την αδελφή του. Το έγκλημα έγινε τον Φεβρουάριο του 2016.

Όλα άρχισαν έξω από μπαρ στην πλατεία Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος 43χρονος είχε πάει με την παρέα του να διασκεδάσει.

Σε διπλανό μπαρ βρισκόταν ο 27χρονος Αλβανός με την αδελφή του και την παρέα του.

Όπως υποστήριξε ο Αλβανός η αδελφή του ήταν σε κατάσταση μέθης. Βγήκε από το μπαρ και εκείνος λίγο αργότερα την ακολούθησε για να δει πως είναι. Τότε, όπως υποστήριξε, είδε από πάνω της τον 43χρονο να την παρενοχλεί. Ακολούθησε καυγάς που κατέληξε στην τραγωδία. Πρωτόδικα, ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Τι υποστήριξε στην απολογία του:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος που ένας καβγάς κατέληξε να χάσουν τον άνθρωπό τους. Το μόνο που ήθελα ήταν να τον διώξω από την αδελφή μου εκείνο το βράδυ... Είχαμε πιει αρκετά. Είχαν φύγει κάποια παιδιά από την παρέα και όταν δεν είδα την αδελφή μου, την αναζήτησα. Δεν ήμουν σε κατάσταση να καταλάβω τα πάντα. Μου είπε μια κοπέλα ότι η αδελφή μου ήταν έξω γιατί δεν ένιωθε καλά. Πληρώσαμε και βγαίνοντας έξω είδα την αδελφή μου, ήταν κάτω και γύρω της ήταν κόσμος. Πλησιάζοντας είδα ένα άντρα που δεν είχα ξαναδεί. Στην κατάσταση που ήμουν πίστευα ότι ήθελε να την πειράξει. Του ζήτησα το λόγο και πιαστήκαμε στα χέρια. Παίξαμε μπουνιές, κλωτσιές, κεφαλοκλειδώματα, ήταν ένας καβγάς ανάμεσα σε δυο άντρες. Πέσαμε και κάτω».

Πηγή: star.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.