11/24/2018 06:18:00 π.μ.
0

Λίγες νεφώσεις πυκνότερες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών μικρής διάρκειας στην Εύβοια και στη Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018. Από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά οι νεφώσεις επίσης θα αυξηθούν και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικούς βροχές στο Ιόνιο και πιθανόν σε παράκτια τμήματα. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Παγετός θα σημειωθεί τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα και κατά τόπους σε πεδινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 11 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 13 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 15, στην Ήπειρο από 6 έως 17 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 18, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και στις Σποράδες από 7 έως 13 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 11 έως 16 βαθμούς, ενώ στη Νότια Κρήτη και στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ, αλλά μέχρι το βράδυ θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς, με μικρή εξασθένηση στα νότια.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.