11/17/2018 07:51:00 μ.μ.
0



Για ακόμα μια φορά ο Παναγιώτης Σκούφης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής των εκλογών του ΠΥΣΔΕ. Όλοι μιλούν για θρίαμβο καθώς σχεδόν το 67% των ψηφισάντων έδειξαν την προτίμησή τους, στο πρόσωπό του.
Υπευθυνότητα, επαγγελματική δεξιότητα, ευελιξία στις αλλαγές , ευσυνειδησία και αποφασιστικότητα  είναι λίγα από τα λόγια που χρησιμοποιούν για να τον περιγράψουν όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του. Η εκλογή του λοιπόν, κάθε άλλο παρά τυχαίο γεγονός ήταν, μια και η πορεία του μέχρι τώρα ξεχωρίζει. Η παρουσία του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργητική και δυναμική, αλλά παράλληλα πάντα διακριτική. Όλοι τον συμβουλεύονται στα ερωτήματά τους, δείχνοντας έτσι αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και τις γνώσεις του.
Άνθρωπος με χαμηλή εγωκεντρικότητα αλλά ισχυρή αίσθηση προσωπικής ταυτότητας. Η εκλογή αυτή δεν εξέπληξε κανέναν, ούτε ακόμα όσους προσπάθησαν να αμφισβητήσουν την αποδοχή του. Ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος και ευγνώμων σε όσους τον ψήφισαν, ενώ σε όσους πίστεψαν πως δεν θα τα καταφέρει, αποκρίνεται πως δημιούργησαν ανεδαφικές προσδοκίες για την αποκόμιση στήριξης, κάτι που τελικώς όχι μόνο δεν πέτυχαν , αλλά δεν κατάφεραν καν να αποτελέσουν απειλή.
Συγχαρητήρια κύριε Σκούφη για άλλη μια φορά! Ευχόμαστε καλή θητεία! Ελπίζουμε η εκπαίδευση να συνεχίσει να εκπροσωπείται από άτομα σαν εσάς!




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.