11/15/2018 11:23:00 π.μ.
0

Ο καθ. Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καμία ακόμη ενέργεια δεν έχει γίνει από την κυβέρνηση, προκειμένου να πιστωθούν στους λογαριασμούς των κατοίκων του Αχλαδοκάμπου, των Διδύμων, του Αραχναίου, της Θερμησίας, του Ηλιόκαστρου και του Αγ. Νικολάου, όπου είναι εγκατεστημένα Αιολικά Πάρκα, τα αντίστοιχα χρήματα που έχουν παρακρατηθεί τα έτη 2015, 2016, 2017, που ξεπερνούν τα 20.000.000€ σε επίπεδο Ελλάδας, καθώς και το 1.500.000€ για την Αργολίδα. Παρά το γεγονός ότι με πρωτοβουλία μου όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής έχουμε καταθέσει σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση, η κυβέρνηση ακόμη κωφεύει!

Τους ενημερώνουμε ότι θα υποχρεωθούν να αποδώσουν άμεσα τα χρήματα αυτά, που ανήκουν στους κατοίκους των ορεινών χωριών όπου είναι εγκατεστημένα Αιολικά Πάρκα, και μάλιστα πάρα πολύ σύντομα».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.