11/22/2018 12:25:00 μ.μ.
0

«ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ’ ΑΣΤΡΑ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ»

Η Παιδική - Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους – Μυκηνών, που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ, διοργανώνει εκδρομή στο Θέατρο Ακροπόλ, για την παρακολούθηση της παράστασης «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα».

Πρόκειται για μια θεατρική διασκευή από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη, που έχει συγκινήσει όλους τους Έλληνες. Ένα έργο ύμνος για το σχολείο, το βιβλίο και το δάσκαλο!
Η ελληνική μας επαρχία και οι άνθρωποί της, τα παιδικά όνειρα και τα πρώτα αθώα ερωτικά σκιρτήματα, ο αγώνας για μια επιβίωση διαφορετική από τη συνηθισμένη, αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του θεατή. Ένα ορφανό, χαρισματικό αγόρι, ο Μέλιος, διψάει για μόρφωση. Η λαχτάρα του για μάθηση του δίνει ώθηση και φτερά. Φως, στήριγμα και οδηγός, ο Δάσκαλός του ο καλός, τον βοηθάει να φύγει απ’ το χωριό και να πάει στην πόλη να μορφωθεί. Αγωνίζεται να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, ζει μια μεγάλη περιπέτεια και παίρνει δύναμη από τα γράμματα. Τα γράμματα που αγαπά και ζει μόνο γι’ αυτά!

Η ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία, θεατρική διασκευή: Ειρήνη Ιακώβου
Μουσική: Θωμάς Καραχάλιος
Σχεδιασμός Φωτισμών: Μελίνα Μάσχα
Χορογραφίες: Δημήτριος Μαργαρίτης
Video: Βαγγέλης Τσαρούμης
Σκηνικά: Στέλιος Κουτρούλης

Ηθοποιοί:
Θανάσης Βισκαδουράκης, Σπυρίδων Ιωάννου, Άρτεμις Ματαφιά, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Πασσάς, Δημήτρης Μαργαρίτης, Νεφέλη Σταμούλη, Γαλήνη Γυρτάτου, Βαλεντίνα Βεκκίνι, Δημήτριος Μικιός, Τζανής Ρίνος, Κωνσταντίνος Παράσης

Ημέρα Παράστασης : Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.
Ώρα έναρξης Παράστασης : 14.30
Η συμμετοχή για κάθε άτομο είναι 13€.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι: Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες : Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2751069484,
(Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή: 14:00-20:00, Πέμπτη:9:00-16:00 & Σάββ.:9:00-14:00)
                   

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.