11/01/2018 08:46:00 μ.μ.
0

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 4ος  κύκλος σεμιναρίων επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των γνώσεων των ασφαλιστικών  διαμεσολαβητών την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών του Επιμελητηρίου Αργολίδας  και σύμφωνα με την Πράξη της Εκτελεστικής Επιτροπής 45/21.11.2014 της Τράπεζας της Ελλάδος.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Eurolife ERB Ασφαλιστική. Εισηγητής ήταν ο κ. Βλάσης ΓΑΔ υπεύθυνος εκπαίδευσης της Eurolife ERB  Ασφαλιστικής, ενώ συμμετείχε επίσης και ο διευθυντής της Eurolife ERB Ασφαλιστικής κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου.

Τα σεμινάρια αφορούσαν  τους τομείς:
Α΄ «Προϊόντα Γενικών Κλάδων. Προγράμματα Πυρός» και
Γ΄ « Συμβουλευτική Πώληση»,
και πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών του Επιμελητηρίου (ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ασφαλιστικών συμβούλων, συντονιστών και πρακτόρων).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.