11/28/2018 07:35:00 π.μ.
0



Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων, ενός αγροτικού και ενός Σμαρτ, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο μετά τη 1 μ.μ. επί της Εθνικής Οδού Πύργου - Τριπόλεως, κοντά στην αερογέφυρα Στρεφίου, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, τα δύο οχήματα κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις και συγκρούστηκαν μετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από τη σύγκρουση το Σμαρτ βρέθηκε εκτός δρόμου και ακινητοποιήθηκε σε διπλανό χωράφι, ενώ το αγροτικό ακινητοποιήθηκε στη μέση του οδοστρώματος.



Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία διεκόμισαν δύο τραυματίες στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο μετέβησαν και πυροσβέστες για να συμβάλουν στον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά, με συνέπεια να σχηματιστούν «ουρές» αυτοκινήτων επί της Εθνικής. Αφού καθαρίστηκε το οδόστρωμα, στη συνέχεια η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν ρυθμισμένη υπό την επίβλεψη των αστυνομικών της Τροχαίας Πύργου, παρότι η καταρρακτώδης βροχή δυσχέραινε το έργο τους.

Πηγή: patrisnews.com


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.