11/19/2018 10:18:00 μ.μ.
0
Δούρειο ίππο χρησιμοποιούν μόνο για να ρίξουν καλά οχυρωμένες πόλεις που έχουν γερό τοίχος και δυνατό στρατό, εν προκειμένω ο Πέτρος Τατούλης είναι μια πόλη υπό κατάρρευση  και δεν χρειάζεται κανένας δούρειος ίππος για να πέσει και βέβαια ο στρατός του είναι σαν τα στρατόπεδα που είναι έτοιμα για κλείσιμο .
Με προπαγανδιστικά δημοσιεύματα  λοιπόν επιχειρεί ο Πετράν να διασωθεί και να δημιουργήσει ρήγματα στην υπό διαμόρφωση παράταξη Νίκα. 
 Το γεγονός αυτό από μόνο του  δείχνει ξεκάθαρα σε πόσο δεινή θέση είναι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης και σε τι σε πανικό βρίσκετε βλέποντας την διαφαινόμενη ήττα του .

 Η αδυναμία του να μπορέσει να κρατήσει δίπλα του πολλούς εκ των συνεργατών του να σας θυμίσω πως έρχεται από την πρώτη του θητεία όπου αν θυμάστε καλά οι Γ.Δέδες,Α.Πουλάς,Γ.Πουλοκέφαλος, Π.Αλευράς και δεν θυμάμαι ποιος ακόμα είχαν φύγει από την παράταξη του και μάλιστα με καταγγελίες και κατέβηκαν με δικό τους ανεξάρτητο συνδυασμό το 2014.
 Τώρα αυτά τα περί αποστασίας , τα περί Ιούδων, δείχνουν κάθε μέρα και πιο πολύ πως ο Πέτρος Τατούλης βλέπει να καταρρέει πολιτικά και δυσκολεύετε να το αποδεχτεί .
Το γεγονός πως κάποιοι πολιτικά τελειωμένοι έχουν κρεμαστοί στο άρμα του δεν μου κάνει εντύπωση και σίγουρα δεν εννοώ την Ντίνα η οποία ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλο αυτό το συρφετό των εναπομεινάντων Τατουλικών και  σημειώστε πως  θα είναι  επικεφαλής της Νέας Πελοποννήσου αφού ο απερχόμενος Περιφερειάρχης δεν θα αντέξει να καθίσει  στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.