11/13/2018 10:58:00 π.μ.
0
Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 16:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας (Παραλιακή οδός Ναυπλίου – Νέας Κίου), θα πραγματοποιηθεί  ΕΙΔΙΚΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλούμενου να αποφασίσει για το  παρακάτω θέμα  της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ : Έγκριση απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Ναυπλιέων.
Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Περί έγκρισης της μελέτης «προμήθεια –τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δ.Ναυπλιέων» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής του.

ΘΕΜΑ 2ο Περί εγκρίσεως αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.

ΘΕΜΑ 3ο Περί τροποποίησης της αρ. 143/2015 απόφασης Δημ. Συμβουλίου και έγκρισης λειτουργίας Πρασίνου Σημείου.

ΘΕΜΑ 4ο Περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ 5ο Περί έγκρισης μελέτης με θέμα «προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού του Δήμου και των Ν.Π. ΔΟΠΠΑΤ & ΔΟΚΟΙΠΑΝ για το 2019».

ΘΕΜΑ 6ο Περί έγκρισης της αρ. 145/2018 απόφασης του ΔΣ του Δημ. Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου που αφορά «έγκριση 6ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ.έτους 2018».

ΘΕΜΑ 7ο Περί έγκρισης της αρ. 112/2018 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ «ΔΟΠΠΑΤ» που αφορά αναμόρφωση πίνακα στοχοθεσίας οικ. έτους 2018 .

ΘΕΜΑ 8ο Περί έγκρισης της αρ. 65/2018 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ «ΔΟΚΟΙΠΑΝ» που αφορά την έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018

ΘΕΜΑ 9ο Περί έγκρισης προμήθειας τροφίμων για τη συμμετοχή του Δήμου στο συσσίτιο του Ι.Ν Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 10ο Περί έγκρισης διοργάνωσης Παλαμήδιου Άθλου 2018.

ΘΕΜΑ 11ο Περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης γ΄ τριμήνου για την εκτέλεση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.

ΘΕΜΑ 12ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης εορτασμών απελευθέρωσης της πόλης με τον Σύλλογο Παλαμήδη.

ΘΕΜΑ 13ο Περί σύνταξης μελέτης πυροπροστασίας του άλσους Παλαμηδίου.

ΘΕΜΑ 14ο Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου : «εγκατάσταση σήμανσης ελέγχου κυκλοφορίας στην οδό Αμαλίας».

ΘΕΜΑ 15ο Περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ του έργου : «Επισκευή πλατειών Δήμου Ναυπλιέων».

ΘΕΜΑ 15ο Περί ανάδειξης αιρετού μέλους διά κληρώσεως για συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής έργου.

ΘΕΜΑ 16ο Περί έγκρισης της διοργάνωσης εκδηλώσεων, δράσεων και του στολισμού των Χριστουγέννων.

ΘΕΜΑ 17 ο Περί έγκρισης χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης σε αθλητικό σύλλογο.

ΘΕΜΑ 18ο Περί έγκρισης εκπροσώπησης του Δήμου Ναυπλιέων στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων Club Strasbourg και στο Παγκόσμιο Forum για τη Δημοκρατία του Συμβουλίου της Ευρώπης .

ΘΕΜΑ 19ο Περί έγκρισης διοργάνωσης εκδήλωσης για την παγκόσμια μέρα ατόμων με αναπηρίες από τον Δήμο Ναυπλιέων και το ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ EUROPE DIRECT Δήμου Ναυπλιέων και εξασφάλισης πίστωσης μέσω του EUROPE DIRECT.

ΘΕΜΑ 20ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης εκδήλωσης με θέμα τις ευρωεκλογές και την πανευρωπαϊκή εκστρατεία «Τhis time I’m voting» και εξασφάλισης πίστωσης μέσω του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ EUROPE DIRECT .

ΘΕΜΑ 21ο Περί συζήτησης μεταβολής σχολικής μονάδας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020.

                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του Δ.Σ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.