11/29/2018 07:13:00 μ.μ.
0

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι στις 30 Νοεμβρίου 2018 θα κυκλοφορήσει η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων – Φεγιέ με τίτλο «Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός». Ο Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2018 με πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ως αποτέλεσμα της πολυετούς συμμετοχής της Ελλάδας σε διάφορες διαστημικές δραστηριότητες, προγράμματα και πρωτοβουλίες.

Η κυκλοφορία της συγκεκριμένης Σειράς Γραμματοσήμων – Φεγιέ αποτελεί τη συνέχεια μιας διαδρομής γεμάτης σημαντικά βήματα. Το 2003 εκτοξεύεται ο πρώτος Ελληνικός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος και το 2005 η Ελλάδα καθίσταται πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA). Το 2009 ιδρύεται ο Ελληνικός Σύνδεσμος Διαστημικών Βιομηχανιών ο οποίος έχει μέλη 41 βιομηχανίες που απασχολούν 2000 επιστήμονες, ενώ σήμερα η Ελλάδα συμμετέχει δυναμικά σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς που σχετίζονται με το διάστημα, στηρίζοντας την ελληνική διαστημική βιομηχανία και τους ακαδημαϊκούς φορείς που ασχολούνται με την έρευνα στο διάστημα.
feuillet

ΚΛΑΣΕΙΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ
2,50 €
Ελεύθερη Σύνθεση
15.000 αριθμημένα φεγιέ

Η έκδοση αποτελείται από ένα φεγιέ διαστάσεων 70Χ90 mm που περιλαμβάνει δυο γραμματόσημα διάστασης 35Χ45mm.
ΣΧΕΔΙΑΣΗ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ: Μυρσίνη Βαρδοπούλου
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Πολυχρωμία (οffset) 
ΕΚΤΥΠΩΣΗ: “VERIDOS ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ Α.Ε. ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ- ΔΙΑΘΕΣΗ : Το φεγιέ θα κυκλοφορήσει στις  30 Νοεμβρίου 2018 και θα  διατίθεται από τα Ταχ. Καταστήματα μέχρι  τις 29 Νοεμβρίου 2019,  εκτός αν εξαντληθεί νωρίτερα.
Κυκλοφορούν επίσης:

1.ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (4.000 τεμ.)
Έχουν παράσταση σχετική με το θέμα της σειράς και διατίθενται προς 3,80€ ανά τεμάχιο.
FAKELOS_satelite
2. ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΣΕΙΡΑΣ (τεμ. 500)
Διατίθενται προς 15,00€ ανά τεμάχιο.
aplo
Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού – 100 38 ΑΘΗΝΑ)  και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα  μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ που θα αποσυρθούν στις 29 Νοεμβρίου 2019.
sfragida
Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένο το φεγιέ ή τo γραμματόσημο του φεγιέ. 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.