11/21/2018 08:16:00 μ.μ.
0

Γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου
Με τάχα ανώνυμες επιστολές, απο φανταστικούς «νεοδημοκράτες του Άργους», με ανύπαρκτες ανακοινώσεις οργανώσεων της ΝΔ ή έστω επώνυμων στελεχών της, είναι προφανές ότι ντόπια στελέχη του Σύριζα μαζί με κάποιες αδύναμες πια πολιτικές καρικατούρες, επιστρατεύουν έναν ψευδεπίγραφο λόγο δήθεν "υπεράσπισης της δημοκρατικής παράταξης της ΝΔ".
Και το κάνουν μέσα από τη επίσημη «φωνή» του ΣΥΡΙΖΑ την εφημερίδα ΑΥΓΗ και τον αριστερό ναυπλιώτη υπογράφοντα το «ρεπορτάζ» Πέτρο Κατσάκο. Τον ρεπόρτερ αυτόν, πασίγνωστο για τις αριστερές του θέσεις απο το βήμα του έντυπου άμβωνα  της κυβερνητικής παράταξης την ΑΥΓΗ, μόνον υπερασπιστή της δημοκρατικότητας της ΝΔ δεν μπορούσαμε να τον φανταστούμε. Φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός η προσπάθεια κάποιων γραφικών που περιθάλπει μετα χαράς ο ΣΥΡΙΖΑ για ίδιο όφελος ,γίνεται όλο και πιο συγκινητική για να μπορέσει να στηρίξει τα αστήρικτα, δηλαδή τους διάφορους διστακτικούς και φερόμενους κατα καιρούς υποψήφιους του, αφού ο νύν επκιεφαλής του συνδυασμού του Δημ.Νικητόπουλος και οι σύμβουλοί του, ουσιαστικά ούτε καν ακούμπησαν τα δημοτικά θέματα ως αντιπολίτευση. Γνωρίζουν βέβαια  όλοι αυτοί καλά , για να σχολιάσουμε και το «ρεπορτάζ», ότι τα περισσότερα  νεοδημοκρατικά στελέχη του δήμου ,είναι ήδη και θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Καμπόσου, όπως και ο ανώνυμος κόσμος του κόμματος.
Οι υποτιθέμενοι «νεοδημοκράτες» που ανωνύμως υποτίθεται πως στέλνουν επιστολές , αν υπάρχουν, ας τις δημοσιοποιήσει ο κ. Κατσάκος και οι υποβολείς του με τις υπογραφές και τα ονόματά τους. Για να τους δουν οι δημοκρατικοί αναγνώστες της ΑΥΓΗΣ αλλά και εμείς , εκτός αν δεν υπάρχουν και πρόκειται για όνειρα θερινής νύχτας, όσων τα γράφουν αλλά και των ηθικών αυτουργών τους, προκειμένου και μόνον να πλήξουν αποκλειστικά τον Καμπόσο. Οι διαμαρτυρόμενοι νεοδημοκράτες λοιπόν αντί για επιστολές στην ΑΥΓΗ και τον Π.Κατσάκο, ας στείλουν την διαμαρτυρία τους μόνον ενυπόγραφα και επώνυμα, στην ΝΟΔΕ, στις τοπικές οργανώσεις αλλά και στα κεντρικά του κόμματος. Και το σπουδαιότερο αν είναι τόσοι πολλοί, ας φιάξουν επι τέλους οι ίδιοι ένα ψηφοδέλτιο μόνοι τους και να κατέβουν στις εκλογές. Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα.Στο τέλος όμως θα ξυριστεί ο γαμπρός..Και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Απ΄όποια πλευρά κάθεται τώρα και χασκογελάει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.