11/20/2018 08:32:00 π.μ.
0

Η ανακοίνωση του Β. Σιδέρη ότι αποδέχεται τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, υπό τον Πέτρο Τατούλη, αποτελεί και την επισφράγιση της οριστικής ρήξης του με το κόμμα που τον ανέδειξε και τον εμπιστεύθηκε. Που του έδωσε μέχρι και την τιμητική θέση του υποψηφίου βουλευτή του. Αυτός με μια κίνηση τουλάχιστον χαρακτηριζόμενη ως κίνηση αχαριστίας δεν ακολούθησε την κορυφαία επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξει τον Παναγιώτη Νίκα για περιφερειάρχη και παρέμεινε στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη επιβραβευόμενος μάλιστα με τη θέση του αντιπεριφερειάρχη υγείας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σιδέρης στρέφεται κατά των επιλογών της ΝΔ. Στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκε απέναντι από τη ΝΔ στο Επιμελητήριο , απέναντι από τη ΝΔ στην ΕΠΣΑ, απέναντι από όλες τις κορυφαίες επιλογές του κόμματος της ΝΔ. Το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν είχε σοβαρές συνέπειες, πέρα απο την διαφαινόμενη απώλεια της ιδιότητας του υποψηφίου βουλευτή, μάλλον το εξέλαβε ως αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η αλήθεια είναι πως ο Πρόεδρος και το κόμμα δεν είχαν ασχοληθεί. Αν όμως μιλάμε για  ένα σοβαρό κόμμα με αρχές, αξίες και κανόνες μάλλον πρέπει να τον απονομιμοποιήσει με μια του ενέργεια. Τη διαγραφή του.Γιατί αν δεν προχωρήσει στην διαγραφή του τότε η ανοχή της ΝΔ μπορεί να πυροδοτήσει και πολλές άλλες τέτοιες συμπεριφορές με επιζήμιες για την ίδια συνέπειες.Η διαγραφή είναι μονόδρομος και ένα κόμμα εξουσίας δεν μπορεί να ανέχεται συμπεριφορές τύπου Σιδέρη.
Δεξί εξτρέμ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.