11/30/2018 07:08:00 μ.μ.
0

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 6:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ».

1) Η Βυζαντινή χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας θα ψάλλει Χριστουγεννιάτικους ύμνους. Υπεύθυνος του συνόλου, ο καθηγητής του σχολείου,κ. Άγγελος Μπέντης.

2) Η Πολυφωνική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας θα παρουσιάσει τραγούδια αφιερωμένα στις Άγιες μέρες. Υπεύθυνη χορωδίας, η καθηγήτρια του σχολείου, κα Χριστίνα Γεωργίου. Στο πιάνο συνοδεύει η καθηγήτρια του σχολείου, κα Μαρίνα Νάσαινα.

Αφήγηση – παρουσίαση από την καθηγήτρια κα Καλλιόπη Καλποδήμου.

Θα προηγηθεί ομιλία από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρο Αθανασόπουλο με θέμα: "Το μυστήριο της αγάπης του Θεού".


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.