11/22/2018 08:01:00 π.μ.
0

Την παραδειγματική τιμωρία του Βρετανού αστυνομικού Bhupinder Kalsi ο οποίος άφησε τον Έλληνα μετανάστη και άστεγο Περικλή Μαλαγάρδή να πεθάνει από το κρύο έξω από το αστυνομικό τμήμα του Uxbridge αποφάσισε η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Λονδίνο.

Δυόμισι περίπου χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του Μαλαγάρδη, η αστυνομία αποφάσισε να απολύσει τον Kalsi, απομακρύνοντάς τον οριστικά από το Σώμα.

Στην σχετική απόφαση αναφέρεται πως ο αστυνομικός όχι μόνο απέτυχε να ακολουθήσει τις οδηγίες που του είχαν δοθεί από την εκπαίδευσή του για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών, αλλά παρέλειψε να δώσει πληροφορίες ζωτικής σημασίας στους τραυματιοφορείς, για το τι ακριβώς είχε συμβεί στον άστεγο άνδρα. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, σύμφωνα με την απόφαση, μπορεί να του είχαν σώσει τη ζωή.

Όπως ακόμη αποκαλύφθηκε, το Πειθαρχικό Συμβούλιο διαπίστωσε πως ο αστυνομικός έβλεπε DVD στο γραφείο του εν ώρα υπηρεσίας, χωρίς να δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για την τύχη του ανθρώπου που μάταια περίμενε έξω από το αστυνομικό τμήμα για να παραλάβει τον σκύλο του.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.