11/13/2018 09:05:00 μ.μ.
0

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο των ενοριακών Ιερών ναών Θεομάνας και Αγίας Ειρήνης και η Ερανική Επιτροπή των δύο ναών διοργάνωσαν φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στην Νέα Κίο. 

 Το Πρόγραμμα της Εκδηλώσεως ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον εφημέριο του ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο και τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο. 

Ακολούθησε ομιλία από την κα Ευαγγελία Σπυροπούλου Διευθύντρια του Γυμνασίου Ν. Κίου, με θέμα «Η Οικογένεια». 

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μουσική εκδήλωση από την Χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, υπό την Διεύθυνση του Ιωάννου Χαβιαρλή, όπου παρουσιάστηκαν παραδοσιακά Μικρασιάτικα τραγούδια και στη συνέχεια το χορευτικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων παρουσίασε Μικρασιάτικους χορούς.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν μεζέδες που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της ερανικής επιτροπής.

Η προσπάθεια έγινε για την ενίσχυση των αναγκών, την συντήρηση και την εν γένει λειτουργία των Ι. Ναών Θεομάνας και Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου καθώς και την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας.

























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.