11/04/2018 09:27:00 μ.μ.
0
 Εκτός της παρουσίας πλήθους κόσμου αλλά και των τοπικών παραγόντων όπως  των πρώην αντιπεριφερειαρχών Ελένης Αλειφέρη και Περικλή Μαντά, της Προέδου ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας Νατάσας Κυριακοπούλου και του Προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ. Τρυφιλίας Φωτεινού. αυτό που κάνει την εν λόγω εκδήλωση ξεχωριστή είναι η παρουσία της Μαριέττας Γιαννάκου .
Σίγουρα η παρουσία του πρώην υπουργού δεν περνάει απαρατήρητη όμως επιμένω πως η κυρία Γιαννάκου είναι μια προσωπικότητα πέρα και πάνω από κομματικές οργανώσεις.
Αυτό θεωρώ πως περιποιεί τιμή για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κι επίσης δείχνει το ξεχωριστό της προσωπικότητας του
. Όσο αφορά το πολιτικό  μήνυμα της αποψινής βραδιάς ,  είναι ένα και ξεκάθαρο, η Μεσσηνία έδειξε πως θα δώσει στον Παναγιώτη Νίκα την διαφορά που χρειάζεται για να είναι νικητής σε αυτή την μάχη.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.