11/22/2018 07:15:00 μ.μ.
0

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στο πλαίσιο της εφαρμογής του Ν. 4039/2012 για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό και της τροποποίησης αυτού με το άρθρο 46 του Ν. 4235/2014 καλεί και ενημερώνει τους δημότες, πολίτες και επισκέπτες ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, στον άμεσο εμβολιασμό και την ηλεκτρονική σήμανση των ζώων τους.

Προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθεια περιορισμού του φαινομένου της καθημερινής εγκατάλειψης κουταβιών αλλά κι ενήλικων ζώων θεωρούμε επιτακτική ανάγκη:

τον εμβολιασμό και την ηλεκτρονική σήμανση όλων των δεσποζόμενων ζώων με φροντίδα των ιδιοκτητών τους και την εγγραφή τους στο μητρώο δεσποζόμενων ζώων που διατηρείται στο Δήμο καθώς και

τη συνεργασία όλων των φιλόζωων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια προγραμμάτων στειρώσεων σε αδέσποτα που εξασφαλίζει κάθε χρόνο ο Δήμος.

Το Πρόγραμμα Στείρωσης και Εμβολιασμού Αδέσποτων Ζώων χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους και εξασφάλιση χρηματοδότησης μέσω Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Κορίνθου.

Πηγή: loutraki365.gr



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.