11/03/2018 11:08:00 π.μ.
0


Συνάδελφοι/συναδέλφισσες,

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2018, για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια, είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών ΔΕ (ΔΑΚΕ ΔΕ) για τη θέση του τακτικού αιρετού εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αργολίδας. Μια θέση στην οποία υπηρέτησα κατά την διάρκεια της θητείας μου με απόλυτη ενσυναίσθηση και απαρέγκλιτο σεβασμό των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, του έργου που επιτελούμε και του καθημερινού αγώνα μας στη ζωή και τη δουλειά μας. Ειλικρινά, το έκανα με ζήλο και μαχητικότητα για να υποστηρίξω τα δικαιώματα και το δίκιο ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των συναδέλφων, με γνώμονα και πυξίδα τη διαφάνεια, τη δικαιοσύνη, την αντικειμενικότητα, την αξιοκρατία και την ισονομία, χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Βασικός σκοπός μου – ήταν και είναι – να αποκατασταθεί κυρίως το επαγγελματικό μας κύρος στην κοινωνία. Ευελπιστώ να αποτελέσω το ανάχωμα σε αντιεκπαιδευτικές πολιτικές – από όπου και αν προέρχονται - όπως εξάλλου έκανα με συνέπεια τα προηγούμενα έτη.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε όλοι οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες να έχουν άμεση και έγκυρη πρόσβαση σε θέματα της αρμοδιότητάς μου, στην ατομική και συλλογική υποστήριξη για την προβολή των επαγγελματικών τους αιτημάτων, χτίζοντας γέφυρες άμεσης ανταλλαγής απόψεων, αποτελεσματικής επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Ιδιαίτερα, όπως όλοι γνωρίζετε, έδωσα μεγάλη βαρύτητα και προτεραιότητα, στα προβλήματα των νέων συναδέλφων, αναπληρωτών κι αδιόριστων, αφού ζούσα και ζω την αγωνία τους.

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες, για μια ακόμη φορά ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσουμε μαζί αυτήν την όμορφη συναδελφική διαδρομή της τελευταίας οκταετίας που μοιράστηκα μαζί σας τις αγωνίες σας, τα προβλήματά σας αλλά και τη χαρά της ικανοποίησης της επίλυσης πολλών από αυτά.

Στις προσεχείς εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είμαι βέβαιος ότι θα πορευτούμε για άλλη μια φορά μαζί, με αντικειμενικό σκοπό την επίτευξη των κοινών μας στόχων. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η συναδελφικότητα και οι άλλες διαχρονικές αξίες όπως η συνέπεια, το ήθος και η καθημερινή επαφή μας θα αποτελέσουν το σωστό βάθρο συνεργασίας μας.

Με έχετε τιμήσει πολλές φορές στο παρελθόν με την ψήφο σας, την οποία πάντοτε θεωρώ ως ύψιστη τιμή. Είμαι υπερήφανος και διακατέχομαι από υψηλό αίσθημα ευθύνης για την εντολή σας.

Σας καλώ ακόμα μια φορά, να δώσουμε μαζί τη μάχη για τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, το δημόσιο σχολείο και τον καθηγητή.

Με εκτίμηση

Παντελής Ρουμελιώτης
Τακτικός Αιρετός Εκπρόσωπος
ΠΥΣΔΕ Αργολίδας



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.