11/13/2018 02:00:00 μ.μ.
0

Μία μία, οι διεθνείς εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναγνωρίζουν το Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων ως έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς. Μετά την Νέα Υόρκη και το Λονδίνο σειρά είχε η Θεσσαλονίκη να «ευτυχίσει»να έχει στην έκθεσή της, Philoxenia – Hotelia, περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων.

Η άρτια οργάνωση, η ευγένεια των μελών της αποστολής, αλλά και το τουριστικό προϊόν του Δήμου Ναυπλιέων αποτέλεσαν από μόνα τους πόλο έλξης των επισκεπτών της έκθεσης. Από το περίπτερο του Δήμου, πέρα από τους τουριστικούς πράκτορες και απλούς επισκέπτες, στάθηκαν και φωτογραφήθηκαν όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι στην έκθεση.

Στη φωτογραφία, εκτός από τα μέλη της αποστολής του Δήμου Ναυπλιέων, διακρίνονται ο κ Αναστάσιος Τζήκας- πρόεδρος ΔΕΘ, ο κ. Κυριάκος Ποζρικίδης- διευθύνων σύμβουλος ΔΕΘ καθώς και ο κ. Αλέξανδρος Ταξιρλής- αναπληρωτής γενικός διευθυντής ΔΕΘ.
Επόμενος σταθμός το Βερολίνο την Άνοιξη του 2019.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.