11/30/2018 06:41:00 μ.μ.
0

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ο Δ/ντης του Κ.Υ. κος Μανώλης Μαχαίρας για τις μεταδοτικές ασθένειες που διαγνώστηκαν στους πρόσφυγες. 

ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ έρχονται εκτάκτως το Σαββατοκύριακο, ενώ κλιμάκιο ιατρών θα έρθει την επόμενη βδομάδα, όπως μας πληροφόρησε ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας.

Καθησυχαστικός ο δντης του ΚΥ για τα κρούσματα που διαγνώστηκαν (μάλιστα μειώθηκαν σε αριθμό κατά δήλωση του), λέγοντας ότι αυτά τα νοσήματα είναι φυσιολογικά, καθώς μπορούν να υπάρχουν ή να συμβούν στους Ερμιονιδείς και δεν θα έχουν σχέση με τους πρόσφυγες, όπως δήλωσε σε μένα και σε έγγραφό του - απάντηση σε επιστολή του Δήμου.

ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Κέντρο Υγείας.

Και συμφώνησε με την υπό λειτουργικότητα και τις ελλείψεις που ο Δήμος έχει καταθέσει όπως κάθε χρόνο και με κάθε ευκαιρία και έχει αιτηθεί κατ´ επανάληψη για την επίλυσή τους από το 2014 μέχρι σήμερα για την εξυπηρέτηση δημοτών και παραθεριστών.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.