11/07/2018 07:30:00 μ.μ.
0


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 09.00 ώρα της 7.11.2018 έως 17.00 ώρα της 7.11.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας,  για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, σήμερα (7.11.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία του. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε αυτήν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα (1) ρολόι χειρός, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο 45χρονος, ενώ κατασχέθηκε και ένα (1) πιστόλι, το οποίο κατείχε παράνομα. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση-  αδικήματα των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τον Τελωνιακό Κώδικα 
Συνελήφθη, σήμερα (7.11.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένα (1) 57χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -104- γραμμαρίων και δύο (2) πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Όπως προέκυψε, την παραπάνω μικροποσότητα κάνναβης, την προμηθεύτηκε ο 57χρονος από 37χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίσθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, σήμερα (7.11.2018), το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.