11/04/2018 09:03:00 μ.μ.
0

Σήμερα Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο κέντρο του Άργους.

Ο 66χρονος μητροπολίτης τέλεσε τον αγιασμό κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου Κέντρου Νεότητας της Ιερά Μητρόπολης Αργολίδος παρουσία των τοπικών αρχών και πολλών νέων παιδιών από το Δήμο Άργους Μυκηνών.

Ο Μητροπολίτης συνομίλησε με τα παιδιά και δοκίμασε τις ικανότητες του στο πινγκ πονγκ παίζοντας για λίγο μαζί τους.

Άλλωστε ο Μητροπολίτης καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να είναι κοντά στη νεολαία από την εποχή που υπηρετούσε ως κληρικός στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας την δεκαετία του '80 όπου ήταν υπεύθυνος του τομέα νεότητας στη Μητρόπολη.

Το Κέντρο Νεότητας της Μητρόπολης Αργολίδος στο Άργος, διαθέτει παιχνίδια για την απασχόληση και διασκέδαση των παιδιών όπως μπιλιάρδο πινγκ πονγκ και άλλα.

Στα εγκαίνια του νέου κέντρου στο Άργος, παραβρέθηκαν πολλοί Ιερείς, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος του Δήμου Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους Μυκηνών και πολύς κόσμος.































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.