11/08/2018 04:49:00 μ.μ.
0
Μεταφορικά και κυριολεκτικά ο πρώην Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου  αντιστράτηγος ε.α. Δ.Τριγώνης όπως λένε οι πληροφορίες μας ήταν μαζί στο αυτοκίνητο με τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών και όπως επίσης λένε οι πληροφορίες μας θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου με την παράταξη του Δημάρχου.
Μια υποψηφιότητα που είναι με πέρασμα στην κοινωνία και το διαπιστώνουμε μιλώντας με πολλούς δημότες, άλλωστε είναι ένας άνθρωπος που δούλευε πάντα μεθοδικά και έφερνε αποτελέσματα , άρα λογική η αποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπο του.

Από την άλλη δείχνει ότι ο Δ.Καμπόσος έχει πέρασμα στον κεντρώο χώρο αφού έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Γιώργου Σαρρή και καθώς έρχεται και η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μαγκλάρα για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το γεγονός πως ο Δ.Καμπόσος είναι υπερκομματικός.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.