11/17/2018 08:38:00 μ.μ.
0
Ο Πέτρος Τατούλης έχει χάσει την ψυχραιμία του και δυστυχώς βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή των όποιων εξελίξεων στην ήδη κατακερματισμένη παράταξη του.
 Δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να γράψω οτιδήποτε για τον απερχόμενο Περιφερειάρχη αλλά θα πρέπει να καταλάβει πως το γεγονός ότι μας διέπει αστική ευγένεια δεν σημαίνει πως θα περάσει αβρόχοις ποσίν.
Από εδώ και μπρος όχι μόνο θα έχει απάντηση σε κάθε του πολιτική απρέπεια που θα έχει αποδέκτη κάποιον Περιφερειακό Σύμβουλο αλλά θα πρέπει να δώσει και πειστικές απαντήσεις για το γεγονός πως η Πελοπόννησος επί της δικής του θητείας ουσιαστικά το μόνο που έκανε καλά ήταν η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος χωρίς να κάνει έργα υποδομής που θα βοηθούσαν προς την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.