11/06/2018 09:35:00 π.μ.
0
Διάβασα ένα σχόλιο αναγνώστη φιλοσιδερικού στην ανάρτηση για την απουσία του Βασίλη Σιδέρη από την πρώτη του Παναγιώτη Νίκα στην Αργολίδα και με αφορμή αυτό το σχόλιο γράφω . 

Κατέβηκε ο Δημήτρης Δράκος και συμπαρατάχθηκε μαζί του ο Β.Σιδέρης , η αλήθεια είναι πως ο πρώην Νομάρχης Μεσσηνίας ήταν ανύπαρκτος  και ως αντιπολίτευση απέναντι στον Π.Τατούλη και αλήθεια είναι πως πάρα πολλοί νεοδημοκράτες στήριξαν  το 2010 την υποψηφιότητα του Πέτρου κόντρα στην επιλογή της Ν.Δ.
Αλήθεια είναι επίσης πως άνθρωποι όπως ο Β.Σιδέρης και οι άλλοι εκλεγμένοι με τον Δράκο βρέθηκαν ξεκρέμαστοι μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και επίσης αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο κάθε εκλογική αναμέτρηση να αλλάζουν στρατόπεδο.
 Όμως  ήταν ξεκάθαρο εδώ και καιρό πως ο νυν Περιφερειάρχης ήταν εκτός των επιλογών της  Ν.Δ. και τα κομματικά στελέχη θα έπρεπε να έχουν πάρει τις αποστάσεις τους.  
Όταν το κόμμα τον έχει τιμήσει με το να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του για νομαρχιακές και τις εθνικές εκλογές και οι νεοδημοκράτες με την ψήφο τους να τον αναδεικνύουν ως νομαρχιακό και περιφερειακό σύμβουλο και ως πρώτο επιλαχών στο εθνικό ψηφοδέλτιο  τότε οφείλει αν μη τι άλλο να μην παει κόντρα στην επιλογή του Παναγιώτη Νίκα.
 Κατανοητό είναι να μην θέλει ο Β.Σιδέρης να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Π.Νίκα , σε αυτή όμως την περίπτωση το πιο σωστό είναι να καθίσει σπίτι του και όχι να αντιμάχεται ειδικά τέτοιες εποχές τις κεντρικές επιλογές.
Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.