11/06/2018 07:15:00 μ.μ.
0

Στην υποψηφιότητα του ως Περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και στην πολυετή εμπειρία του στον πολιτικό χώρο, αναφέρθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο SUPER FM 104.1, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.
Ο κ. Νίκας έκανε λόγο για την στήριξη του κόμματος της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πρόσωπό του, δηλώνοντας μάλιστα πως σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί και επίσημα στήριξη στο πρόσωπό του και από άλλα κόμματα.
Όσον αφορά για την σκληρή κριτική που εξαπέλυσε στο πρόσωπό του η Ντίνα Νικολάκου, ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να απαντήσει, καθώς όπως δήλωσε: «το συγκεκριμένο πολιτικό στυλ της κυρίας δεν με εκφράζει και δεν αντιπαρατίθεμαι με τέτοιους ανθρώπους και δεν πρόκειται να το κάνω σε όλη την προεκλογική μου εκστρατεία.
Αναφερόμενος μάλιστα στα έργα της νυν Περιφερειακής Αρχής, τόνισε ότι έχουν γίνει απλά κάποια μικρά έργα και πως δεν υπάρχει κάποιο αξιοθαύμαστο έργο, το οποίο να υπηρετεί την ανάπτυξη στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου.
Λόγο έκανε επίσης και για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια με τα απορρίμματα, τονίζοντας ότι έχει ως στόχο να δώσει μία οριστική λύση στο πρόβλημα καθώς πρέπει να τελειώνει αυτό το θέμα στην Πελοπόννησο. Ωστόσο τόνισε ότι τα προβλήματα μπορούν να λυθούν, αλλά όχι πριν το 2020.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.