11/16/2018 05:44:00 μ.μ.
0

Με δελτίο τύπου του ο Π.Τατούλης χτυπάει την Ελένη Παναγιωτοπούλου φωτογραφίζοντας την σε ένα κείμενο που δεν προκαλεί εντύπωση, γνωρίζοντας πως ο Περιφερειάρχης είναι ανάδελφος και όταν κάποιος δεν εξυπηρετεί πλέον τους δικούς του σκοπούς είναι πλέον Ιούδας  όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος.

Πριν όμως το δελτίο τύπου του Π.Τατούλη οφείλουμε να αποκαταστήσουμε ως παραπολιτικά μια αδικία και εξηγούμαστε αμέσως.

Δεν έχουμε εμπάθεια σε πρόσωπα, η διαφωνία μας έγκειται στην πολιτική τους στάση, όμως όταν ακόμα και άθελα μας αδικούμε κάποιον οφείλουμε να το διορθώσουμε . Από λάθος μας θεωρήσαμε πως η φωτογραφία που δείχνει την Ελένη Παναγιωτοπούλου με τον Πέτρο Τατούλη και τους άλλους τρεις ήταν προχτεσινή. Όμως η  φωτογραφία στην χθεσινή μας ανάρτηση είναι από τον Απρίλιο, αποκαθιστούμε λοιπόν άμεσα την αλήθεια και την αδικία εις βάρος της κ.Παναγιωτοπούλου .Πέτρος Τατούλης «… (Η) Ιούδας φιλούσε υπέροχα»

«Όνειδος για αυτούς που προδίδουν την εμπιστοσύνη των πολιτών για χρίσματα»

 «Ανεξάρτητοι απευθυνθήκαμε στους πολίτες το 2010 και το 2014. Ανεξάρτητοι θα απευθυνθούμε και το 2019 στους πολίτες και είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την παράταξή μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ιδιαίτερα τη σχέση εμπιστοσύνης της παράταξης της πλειοψηφίας και της περιφερειακής αρχής με τους πολίτες, «η οποία αποτελεί την ειδοποιό μας διαφορά με την αντιπολίτευση. Πάντοτε μιλούσα και μιλάω με τους πολίτες, ιδιαίτερα δε με αυτούς που τα συστήματα και οι πολιτικές παρέες είχαν περιθωριοποιήσει. Η εμπιστοσύνη αυτών των ανιδιοτελών ανθρώπων αποτελεί διαχρονικά τη δύναμη των πολιτικών και των παρατάξεων. Σε αυτή την ευθεία μας σχέση με τους πολίτες στηριζόμαστε και όχι σε εργολάβους μέσων μαζικής ενημέρωσης που κατασκευάζουν τεχνητή επικοινωνιακή επαφή με τους πολίτες».
«Είναι γεγονός ότι υπήρξαν περιπτώσεις που δείξαμε υπερβάλλουσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που επιλέξαμε» συνέχισε ο κ. Τατούλης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι «η κοινωνία θα διορθώσει αυτά τα λάθη και θα απορρίψει τα βαρίδια του 2014, όπως έκανε και με τα βαρίδια του 2010. Υπήρξε πρόσωπο που τιμήθηκε ιδιαίτερα από την παράταξή μας και εγκατέλειψε όλα όσα υποστηρίζαμε από κοινού, προκειμένου να εξασφαλίσει το χρίσμα βουλευτικής υποψηφιότητας από πολιτικό κόμμα. Αυτό αποτελεί ντροπή για οποιαδήποτε πολιτική φιλοδοξία».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.