11/02/2018 07:51:00 π.μ.
0

Επίθεση με κομμάτια μαρμάρου από Ρομά δέχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης δύο αστυνομικοί οι οποίοι σταμάτησαν για έλεγχο ένα Saxo κόκκινο, στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα έξω από μικρό καταυλισμό που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού.

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν στο zougla.gr ότι αφορμή για την επίθεση σε βάρος των αστυνομικών στάθηκε το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ένας από τους Ρομά παρατήρησε ότι ένας από τους ενστόλους ήταν αυτός που κατά το παρελθόν τον είχε συλλάβει για σοβαρό αδίκημα με αποτέλεσμα να καταλήξει για κάποιο χρονικό διάστημα στη φυλακή. 

Οι ελεγχόμενοι αντέδρασαν έντονα, άρπαξαν κομμάτια μαρμάρου και μεγάλες πέτρες και άρχισαν να τα εκσφενδονίζουν προς τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξαγριωμένοι Ρομά δέχθηκαν ενίσχυση από άλλους Ρομά που εξήλθαν από τον κοντινό καταυλισμό. Ένας αστυνομικός πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την επίθεση.

Από την επίθεση ο ένας εκ των δύο αστυνομικών υπέστη κάταγμα στο χέρι, ενώ ο δεύτερος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ήδη έχουν σημειωθεί τέσσερις προσαγωγές Ρομά, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό δύο ακόμη ατόμων. Πληροφορίες του zougla.gr αναφέρουν ότι στο επίκεντρο της έρευνας έχει τεθεί ένα Punto χρώματος μπλε το οποίο φέρεται να σχετίζεται με τους δράστες. 

Οι φωτογραφίες των τραυματισμένων αστυνομικών: 



Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
ΠΗΓΗ: Ζούγκλα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.