11/11/2018 10:43:00 π.μ.
0

Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο (7-11-2018) κατατέθηκε πρόταση  του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Νικητόπουλου προκειμένου ο δήμαρχος να ενημερώσει  το σύνολο των συμβούλων,  σε το ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δήμο μετά  τις τελευταίες πλημμύρες, κυρίως εκείνων της αγροτικής οδοποιίας.

  Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα έχουν ήδη εκταμιευθεί λίγες μέρες μετά τις ζημιές και έχουν περάσει από τότε σαράντα μέρες, ενώ έχει  ξεκινήσει η συγκομιδή της ελιάς και του πορτοκαλιού.

Από το Δήμαρχο δόθηκε η παρακάτω απάντηση:

Οι εργασίες θα τελειώσουν σε ένα μήνα περίπου απο τώρα και μόνο στους δρόμους  που είναι αρμοδιότητα του Δήμου και όχι στις διαβάσεις που υπάρχουν μέσα σε ποτάμια και ρέματα που είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας.

Στην ουσία λοιπόν ας περιμένει ο κόσμος πότε θα συνεννοηθεί ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος  με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλου για να αποκατασταθεί  η λειτουργικότητα του δήμου μας.

 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
Ζήσε Μάη, να φας τριφύλλι



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.