11/07/2018 04:18:00 μ.μ.
0

Την εκπαίδευση παρακολούθησαν 33 (τριάντα τρεις) υπάλληλοι και αφορούσε τον τρόπο προσέγγισης ενός συμβάντος, την εκτίμηση, την κλήση των τηλεφώνων έκτακτης ανάγκης, τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο φαρμακείο και τον τρόπο φύλαξης του.

Έγινε επίδειξη της περιποίησης ενός τραύματος, της αιμορραγίας, της ρινορραγίας, δηγμάτων εντόμων, εγκαύματα, λιποθυμία, επιληπτικής κρίσης, της πνιγμονής από ξένα σώματα και τέλος την θέση ανάνηψης σε απώλεια αισθήσεων.

Το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο και δώσαμε ραντεβού και σε άλλες δράσεις υποστήριξης του ανθρωπιστικού έργου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Τρίπολης.

Ευχαριστούμε θερμά την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κα. Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου, την κα. Χ Μπούτσικα για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους υπαλλήλους για την υποδειγματική παρακολούθηση τους.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τη Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια κα.Μαρία Σταματοπούλου που συνοδευόταν από κλιμάκιο Εθελοντών Νοσηλευτικής.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.