11/04/2018 10:44:00 π.μ.
0

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, η οποία χρήζει τόσο προβολής όσο και υποστήριξης προκειμένου να πετύχουν τον σπουδαίο σκοπό τους.

Τις τελευταίες ημέρες στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας έχουν γεννηθεί πέντε σκυλάκια. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα από τις πρώτες ημέρες άρχισαν να φροντίζουν τα κουταβάκια, προσφέροντάς τους σωστές συνθήκες διαβίωσης και σίτισης.

Επιπλέον, με δική τους πρωτοβουλία εμβολίασαν τα σκυλάκια, εφοδιάζοντάς τα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Πλέον, ο επόμενος στόχος τους είναι αυτά τα πέντε σκυλάκια, που βλέπετε και στις φωτογραφίες, να βρουν το σπίτι τους. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα σε αυτή τους την προσπάθεια χρειάζονται την υποστήριξη όλων.

Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει στέγη σε ένα από αυτά τα σκυλάκια, μπορεί να απευθυνθεί στο mail: [email protected], αφήνοντας τα στοιχεία του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τα πέντε σκυλάκια ψάχνουν το σπίτι τους. Ας βοηθήσουμε όλοι μας για να το βρουν!

Πηγή: arcadiasports.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.