11/20/2018 02:52:00 μ.μ.
0


Ανανεώνεται και εξοπλίζεται με σύγχρονα απορριμματοφόρα ο στόλος καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων. Ήδη σήμερα ο Δήμος παρέλαβε ένα από τα 4 υπερσύχρονα απορριμματοφόρα. Το επόμενο θα παραληφτεί την Παρασκευή και τα άλλα δύο την επόμενη εβδομάδα.

Το νέο απορριμματοφόρο έχει χώρο 14 κυβικά και μπορεί να μεταφέρει έως 8 τόνους σκουπίδια. Ιδιαίτερα είναι τα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους, όπως για παράδειγμα όταν μεταφέρει στο πίσω μέρος οδοκαθαριστές δεν μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη των 30χιλιομέτρων, ενώ η μπροστινή κάμερα έλεγχου κυκλοφορίας σταματά το όχημα για την αποφυγή ατυχήματος.

«Όσο σημαντική είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων ακόμη σημαντικότερη είναι η ασφάλεια των εργαζομένων και η προστασία τους από ατυχήματα.

Πρόκειται για υπερσύγχρονα εργαλεία που εντάσσονται στην προσπάθεια να διατηρούμε τον Δήμο μας καθαρό και να προστατεύουμε το περιβάλλον και την δημόσια υγεία» υποστήριξε ο Δήμαρχος  Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κατά την παραλαβή του πρώτου εκ των τεσσάρων απορριμματοφόρου.

Κατά την παραλαβή παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σταύρος Γαβρήλος.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.