11/23/2018 06:14:00 μ.μ.
0

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 409 ΤΟΥ Π.Κ. «ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΕΠΑΙΤΕΙΑ Ή ΑΛΗΤΕΙΑ» ΑΝΤΡΑΣ ΡΟΜΑ ΕΤΩΝ 29 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΥΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΩΝΤΑΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΜΕΣΑ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. 

        ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΛΙΜΕΝΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΤΗΝ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΩΡΟ,  ΑΝΤΡΑΣ ΡΟΜΑ ΕΤΩΝ 59 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΩΝΤΑΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

        ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗΝΟΤΗΤΑ.

                                                              Ο Λιμενάρχης α.α.
                                           Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣ Παναγιώτης



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.