11/11/2018 08:09:00 π.μ.
0


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 25-21 επί του Διομήδη στο Άργος, πέτυχε την 6η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμάτρηση και κατάφερε στο 7ο λεπτό να πάρει προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (1-5) με τον Λέμος να πετυχαίνει τα τρία από αυτά. Στη συνέχεια, ο Διομήδης με γκολ του Δάσκαλου και του Τσιγαρίδα έφτασε μια ανάσα (6-7) από τους ερυθρολεύκους. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, όμως ο Χερουβείμ αστόχησε στο πέναλτι (συνολικά 3 χαμένα). Ο Ολυμπιακός απέκτησε και πάλι ένα μικρό προβάδισμα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 10-13.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διομήδης με δύο γρήγορα τέρματα έφτασε και πάλι κοντά στο σκορ, όμως ο Ολυμπιακός δείχνοντας ψυχραιμία κρατούσε σταθερά τη διαφορά στα 2-3 γκολ. Η διαφορά στο σκορ έφτασε ακόμη και στα 5 τέρματα (14-19) στο 46ο λεπτό και στα 6 (16-22) στο 52ο. Το τελικό σκορ βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή με 25-21.

Με αυτή τη νίκη του ο Ολυμπιακός έφτασε τους 12 πόντους στο πρωτάθλημα (όσους έχει και η ΑΕΚ)





































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.