11/25/2018 11:32:00 π.μ.
0

Στο Ναύπλιο ήταν στραμμένο το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου σήμερα Σάββατο όπου στο ΔΑΚ το Ναύπλιο 2017 υποδέχθηκε τον Πανναυπλιακό ως τυπικά γηπεδούχος.

Νίκη γα το Ναύπλιο 2017 με 1-0 και χαμένο πέναλτι στο τέλος του παιχνιδιού από τον Αγγελόπουλο, τρεις αποβολές και πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν.

Κόσμος αρκετός στις εξέδρες παρακολούθησε ένα κακό παιχνίδι ποιοτικά αφού και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθάει ιδιαίτερα τις ομάδες που θέλουν να έχουν κατοχή όπως είναι αυτή του Ναυπλίου 2017.

Ο Πανναυπλιακός ανεβασμένος από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα προσπάθησε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά του χάλασε τα σχέδια ο Όντβονγκ, ο οποίος αξιοποίησε στο έπακρο καταπληκτική σέντρα του Μίχου και σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μαχαίρα.

Το Ναύπλιο 2017 είχε δύο δοκάρια και το χαμένο πέναλτι του Αγγελόπουλου και ο Πανναυπλιακός ένα καλό σουτ του Μπάρδη το οποίο πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Κοζιώτη.

Το μόνο που κρατάνε οι τυπικά γηπεδούχοι είναι οι τρεις βαθμοί ενώ οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία αγωνιστικά απέναντι σε πολύ καλές ομάδες.

Αποβλήθηκαν ο Μαχαίρας και ο Γιωργή από τον Πανναυπλιακό και ο Τάσος Διαμαντής από το Ναύπλιο 2017








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.