11/10/2018 06:27:00 π.μ.
0

Ένα απλό ατύχημα χαρακτήρισε ο δικαστής τον σοβαρό τραυματισμό που είχε γυναίκα το 2013 στη διάρκεια του σεξ με τον τότε εραστή της, που την άφησε παράλυτη.

Η γυναίκα έπεσε από το κρεβάτι τη στιγμή που άλλαζε στάση στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά τη σπονδυλική της στήλη και να μείνει παράλυτη.

Από τότε ξεκίνησε ένας δικαστικός αγώνας κατά της εταιρείας στρωμάτων κατηγορώντας τους υπεύθυνους για την κατασκευή του στρώματος ότι ήταν ελαττωματικό και δεν τηρούνταν οι κανόνες ασφαλείας και γι' αυτό τραυματίστηκε.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει τον δικαστή που "είδε" απλώς ένα σοβαρό ατύχημα κι έτσι έχασε τις 1 εκατ. λίρες αποζημίωση που διεκδικούσε. Μάλιστα, ο δικαστής απέδωσε τον τραυματισμό σε κακή συγκυρία στάσης και κίνησης.

Να σημειωθεί ότι ο εραστής της είχε χωρίσει μόλις πριν από λίγες ημέρες από τη σύζυγό του έπειτα από 20 χρόνια γάμου.

ΠΗΓΗ: Ενικός


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.