11/03/2018 06:37:00 μ.μ.
0

Ασταμάτητος προελαύνει στην Α1 κατηγορία ο Ερμής Κιβερίου που πέρασε σαν σίφουνας και από το γήπεδο Δρεπάνου, νικώντας 4-0 τον γηπεδούχο Πανασιναϊκό στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής.

Ο κορυφαίος σκόρερ της κατηγορίας, Γιάννης Βαρβουλέτος έβαλε τις βάσεις και για αυτή την νίκη του Ερμή που είναι αήττητος, με 23-1 τέρματα. Στο 18' και στο 42' έκανε το 1-0 και το 2-0 αντίστοιχα, σπάζοντας το αμυντικό τοίχος που είχε δημιουργήσει ο αντίπαλος. Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στους πρωτοπόρους που είχαν την κατοχή και τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Ο Πανασιναϊκός προσπάθησε να μπει πάλι στο παιχνίδι σημειώνοντας ένα τέρμα στην επανάληψη, δημιούργησε μια- δυο ευκαιρίες αλλά το τέρμα του Αντωνιάδη στο 65' έβαε τέλος στις όποιες φιλοδοξίες. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 85' ο Νέζος.

Διαιτητής: Αθανασόπουλος

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ:Τσακάλης, Γ.Ταμπάκης, Κωστόπουλος, Καββέζος (79' Τράγγας), Α. Ταμπάκης, Γιάνσεν, Τοπάλι, Τεμέλκοφ (76' Παπασαραντόπουλος), Μέξι (46' Κ.Τσίρος), Νικολάου, Σαράντης (63' Ν.Τσίρος).

ΕΡΜΗΣ Κ.: Καλαλάς, Μίλης, Κούγιας, Γ.Τσιούλος (62' Ισούφι), Αντωνιάδης, Μπλάτσος, Διαμαντής (80' Νέζος), Ζίου, Βαρβουλέτος (77' Ι.Τσιούλος), Νικολίτσας (84' Καρκαλάτος), Κουτσοδήμος.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.