10/13/2018 12:28:00 μ.μ.
0

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών.

Το φοβερό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή σε πολύ γνωστό 42χρονο επιχειρηματία, έγινε στις 07:30 το πρωί, στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία, σε ευθεία στο ρεύμα προς την πόλη και συγκεκριμένα στο 207 χλμ, λίγο πριν την αερογέφυρα της Ανθήλης.

Και τα δυο αυτοκίνητα είχαν την ίδια κατεύθυνση και όλα δείχνουν ότι το Ford Maverick, που ακολουθούσε, από άγνωστη αιτία έπεσε με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο Lada Niva, που προπορευόταν και οδηγούσε ο άτυχος 42χρονος επιχειρηματίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ερχόταν από την Καισαριανή στη Φθιώτιδα για κυνήγι.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του Ford απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 42χρονου, που σκοτώθηκε επί τόπου, χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών από την Π.Υ. Λαμίας.

Τα αίτια του δυστυχήματος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε ερευνά το Β' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.








ΠΗΓΗ: lamiareport.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.