10/24/2018 06:25:00 π.μ.
0

Άδειασε η κλεψύδρα του Mega και το κανάλι πλέον μετρά λίγα 24ωρα. Τη Δευτέρα το ΣτΕ καθαρόγραψε την απόφαση που είχε βγάλει πριν από λίγες μέρες και την έστειλε στο ΕΣΡ. Η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή με τη σειρά της θα τη στείλει στην ΕΕΤΤ και στη συνέχεια στη Digea.

Η τελευταία είναι υποχρεωμένη σύμφωνα με το νόμο να ρίξει το σήμα του καναλιού. Αυτό σημαίνει ότι εντός των επόμενων τριών ημερών το κανάλι που άλλαξε την ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης θα πάψει να υπάρχει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η διακοπή του σήματος του καναλιού θα γίνει αρκετά μετά τα μεσάνυχτα όπου παρακολουθούν λιγότεροι τηλεθεατές.

Θυμίζουμε ότι για τις 30 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η δίκη για την υπαγωγή του καναλιού σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Το σχετικό αίτημα είχαν καταθέσει οι τράπεζες.

Με την υπαγωγή του καναλιού στην ειδική διαχείριση θα ξεκινήσει και η διαδικασία πλειστηριασμού των περιουσιακών του στοιχείων. Η μεγάλη «μάχη» αναμένεται να γίνει για την ταινιοθήκη του καναλιού.

Άλλωστε μέσω του αρχείου, το Mega κρατιόταν τόσο καιρό στη «ζωή» αλλά σημείωνε και ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ : arouraios.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.