10/17/2018 07:31:00 π.μ.
0

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο πλαίσιο της συνεχούς και έμπρακτης υποστήριξης που παρέχουν στους Έλληνες αγρότες, καθώς και στο συνεταιριστικό κίνημα, προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία με τη ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, στον τομέα της Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Η συνέργεια  των ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ και ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, “Ενέργεια για την Παραγωγή” έχει απώτερο στόχο την παροχή οικονομικότερων λύσεων στην παροχή ενέργειας για όλους τους αγρότες και διαμόρφωσης ενός προϊόντος που απευθύνεται στον πρωτογενή παραγωγικό ιστό της χώρας μας.

Σε συνεργασία με τη ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, τα ΕΛΤΑ εισέρχονται και στον αγροτικό τομέα, παρέχοντας ρεύμα στον αγροτικό πληθυσμό με έκπτωση 20% και χωρίς ποινή διακοπής συμβολαίου για τους πελάτες - αγρότες.

Η δυναμική είσοδος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας έχει αλλάξει το χάρτη στην παροχή ρεύματος στην Ελλάδα. Το τελευταίο εξάμηνο, έχουν πετύχει εντυπωσιακή αύξηση  του μεριδίου τους στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, μπαίνοντας στο κάδρο των βασικών παικτών και σήμερα τα ΕΛΤΑ ξεπερνούν σε ποσοστό το 1% της αγοράς.

Διαχρονικά ο όμιλος επιχειρήσεων “Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.” (ΕΛΤΑ) παρέχει σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες με συνέπεια και ωφέλεια στους πελάτες του έχοντας εδραιώσει δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και καθημερινής συνεργασίας.

Ταυτόχρονα, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό κάθε αγροτικής οικογένειας. Με αυτό το κριτήριο η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και τα ΕΛΤΑ έχουν δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για το ξεκίνημα και την ενδυνάμωση αυτής της συνεργασίας.

Η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ με το πανελλαδικό δίκτυό της στα γραφεία - πύλες επιδοτήσεων των αγροτών όλης της χώρας, αναλαμβάνει το ρόλο διευκόλυνσης της διαδικασίας για τους υποψήφιους πελάτες - αγρότες, τόσο σε επίπεδο πλήρους ενημέρωσης όσο και υποβολής αιτήσεων, έχοντας την έμπρακτη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.