10/01/2018 11:36:00 π.μ.
0


Συνεχίζουμε και την νέα χρονιά το όμορφο ταξίδι της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας. Με στόχους, πρόγραμμα, εξειδίκευση, σεβασμό και αγάπη δημιουργούμε μια ΟΜΑΔΑ, αποτελούμενη από τις μικρές μας κυρίες της Ρυθμικής Γυμναστικής, που διδάσκουν Άμιλλα, Ομαδικότητα, Αγωγή και Ευγενικά Ιδεώδη.

Ρυθμική Γυμναστική, έλεγχος και ρυθμός στο σώμα και στο μυαλό.

Όμορφα κοριτσάκια με αγάπη στον χορό και στο μπαλέτο, συνδυάζουν κίνηση, ασκήσεις με συνοδεία μουσικής με τη βοήθεια των οργάνων ρυθμικής (σχοινάκι, μπάλα, στεφάνι, κορίνες, κορδέλα) και έτσι τέχνη και αθλητισμός συνυπάρχουν, δίνοντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Αυτή είναι η ρυθμική γυμναστική.

Το ιδανικό άθλημα για κορίτσια, αφού μέσα από αυτό θα μάθουν να κινούνται με χάρη και να ελέγχουν το σώμα τους. Η ιδανική ηλικία για να αρχίσει ένα κορίτσι είναι γύρω στα τέσσερα, όμως κι αν ένα κορίτσι μεγαλύτερο σε ηλικία θέλει να μάθει την τέχνη της ρυθμικής, μπορεί να ασχοληθεί μ’ αυτήν σε μαζικό επίπεδο με πολλά οφέλη.

Είτε ασχοληθούν σε επίπεδο μαζικού, είτε σε επίπεδο πρωταθλητισμού τα οφέλη είναι πολλά, καθώς η ρυθμική γυμναστική βασίζεται τεχνικά στην λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα να αποκτούν ισορροπία, βελτίωση της ευελιξίας και του συντονισμού. Έτσι γίνεται ένα άθλημα-βάση για την μετέπειτα ενασχόληση των κοριτσιών με άλλα αθλήματα όπως συγχρονισμένη κολύμβηση, κολύμβηση, καταδύσεις, κλασικό αθλητισμό, χορό και άλλα πολλά αθλήματα με μεγάλη επιτυχία.

Έτσι ακόμα και να σταματήσει ένα κορίτσι από την ρυθμική γυμναστική οι ικανότητες που θα έχει αποκτήσει θα την συνοδεύουν σε ότι άθλημα και αν ακολουθήσει στην συνέχεια γιατί θα έχει μάθει να ελέγχει το σώμα της, το μυαλό της και να υπακούει.

ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΣ

Σας περιμένουμε στο φετινό μας υπέροχο ταξίδι, που θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου 2018 και θα μας γνωρίσει μαγευτικές διαδρομές μέχρι τις 21 Ιουνίου 2019 που θα διεξαχθεί η Τελική μας Παράσταση.

Ελάτε στην Μεγάλη και Ζεστή Οικογένειά μας.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.