10/12/2018 02:19:00 μ.μ.
0

Ύστερα από τις παραιτήσεις : του Αντιπροέδρου Σπύρου Στείρη και του Παντελή Ρουµελιώτη από υπευθύνου Στρατηγικού Σχεδιασµού και Επικοινωνίας και της Ζέρβα Μαρίας υπευθύνου Γυναικείων θεμάτων, συµφωνώντας απόλυτα µε τους λόγους των παραιτήσεων τους, παραιτούµαι και εγώ από Υπεύθυνη Δημοσίου Τομέα, λόγω πλήρους διατάραξης πλέον του κλίματος συνεργασίας και ομαδικότητας μέσα στη σύνθεση του συμβουλίου της ΝΟΔΕ Αργολίδας.

Δέχθηκα και εγώ τη θέση που µου πρότεινε ο πρόεδρος σεβόµενη την ετυµηγορία των εσωκοµµατικών εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή για ανιδιοτελή προσφορά στο κόµµα, στα µέλη του και στους πολίτες του Νοµού.

Παρακολουθώντας όμως τις εξελίξεις, θλίβομαι καθώς διαπιστώνω ότι δυστυχώς έχει διαρραγεί το πνεύµα συνεργασίας και καλή επικοινωνίας και δεν γίνεται σεβαστή η ετυµηγορία των µελών της Νέας Δηµοκρατίας, όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκοµµατικές εκλογές του Μαΐου 2018.

Είμαι από πολύ παλιά μέλος της ΝΟΔΕ, εκλεγμένη σε πολλές εσωκομματικές δημοκρατικές διαδικασίες, υπηρετώντας πιστά τους αγώνες και το όραμα σύμφωνα με τη διακήρυξη του κόμματος, χωρίς να ζητήσω ΠΟΤΕ κάτι που θ αποτελούσε προσωπικό όφελος, ιδιοτελές συμφέρον ή προβολή.

Καθώς γίνομαι μάρτυρας των τελευταίων εξελίξεων, με γεγονότα που προσβάλλουν το Όργανο και κατεβάζουν το επίπεδο του θεσμού, νιώθω έκπληξη και απογοήτευση.

Μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση, µε την ανοχή του προέδρου, λοιδωρήθηκε ενώπιον όλων από
Αντιδήµαρχο Άργους ο συνάδελφος Παντελής Ρουµελιώτης, με προκλητικό τρόπο.

Είναι απαράδεκτο να υπάρχει λογοκρισία στο Νοµαρχιακό Όργανο του Δηµοκρατικότερου
κόµµατος στην Ελλάδα.

Με γνώμονα την πορεία μου στην κοινωνία, τη θέση μου στον εργασιακό στίβο, την αξιοπρέπειά μου ως άτομο και την κομματική μου δράση, παραµένω ενεργό µέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας, πιστή στις αρχές και αξίες της Νέας Δηµοκρατίας, που αδιάλειπτα υπηρέτησα από µικρό παιδί.

Θα συνεχίσω να αγωνίζοµαι για πλουραλισµό, ελεύθερη έκφραση και δηµοκρατία.

Θα συνεχίσω να αγωνίζοµαι για τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και την προσπάθεια να

αλλάξουµε την Ελλάδα.
Με  τιμή
                      
Σταματοπούλου Μαρίνα,  Εκπ/κός


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.