10/07/2018 11:30:00 π.μ.
0

Σε όλες τις πληγείσες περιοχές, από την πρώτη στιγμή που σταμάτησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, υπήρξε άμεση επέμβαση για την αποκατάσταση των ζημιών από το Δήμο Άργους Μυκηνών.

Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά ο Δήμος καθώς από την πρώτη μέρα έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το συντομότερο δυνατό να αποκατασταθούν οι μεγάλες ζημιές σε όλο το εύρος του Δήμου.

Οι εντολές από τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο ήταν σαφείς "Δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό. Κινηθείτε άμεσα και κάντε ό,τι πρέπει για να αποκατασταθούν οι ζημιές."

Ο ίδιος επιβλέπει προσωπικά την εκτέλεση των εργασιών και όπως κάθε μέρα  έτσι και χθες βρέθηκε μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κρίγγο σε Κιβέρι, Βελανιδιά, Ανδρίτσα, Καλαμάκι, Αχλαδόκαμπο, Σκαφιδάκι, Κεφαλάρι, Άκοβα, Σχινοχώρι, Καπαρέλι, Καρυά, Λυρκεία, Στέρνα, Φρέγκαινα, Μερκούρι, Μαλανδρένι, Νεοχώρι, Γυμνό, Προσύμνη, Μοναστηράκι, Μυκήνες, Νεοχώρι.

Σε όλες αυτές τις περιοχές, αλλά και σε άλλες με μικρότερα προβλήματα, ο δήμος Άργους Μυκηνών εδώ και μια εβδομάδα, με δεκάδες μηχανήματα, καθαρίζει και αποκαθιστά δημοτικούς και αγροτικούς δρόμους, αποκαθιστά ιρλανδικές διαβάσεις, διαβάσεις σε κτήματα και ό,τι άλλο χρειάζεται για να επιστρέψει η ζωή των κατοίκων του δήμου και ιδιαίτερα των αγροτών, σε περίοδο συγκομιδής προϊόντων όπως είναι η τωρινή, στην πρότερη της πλημμύρας κατάσταση.

Και ενώ ο Δήμος τρέχει με γοργούς ρυθμούς η Περιφέρεια, δια του κ. Αντιπεριφερειάρχη, αυτοθαυμάζεται γιατί καθάρισε 150 μέτρα στο χείμαρρο στο Κιβέρι. Έχουν φαίνεται διαφορετική αντίληψη περί της εκτέλεσης έργου και αυτό πλέον είναι εμφανές. Ο καιρός όμως δεν περιμένει και πρέπει να καθαριστούν τα ρέματα και τα ποτάμια άμεσα. Αυτό επιβάλλει η θεσμική τους ιδιότητα και αυτό ας πράξουν και ας μην ψάχνουν δικαιολογίες αλλού.








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.