10/17/2018 10:38:00 π.μ.
0

Σε μια άκρως δημοκρατική διαδικασία, της συμμετοχής των πολιτών στην διαβούλευση για το Πάρκο Κολοκοτρώνη προβαίνει σήμερα ο Δήμος Ναυπλιέων, υλοποιώντας πρόταση του Δημάρχου του Δημήτρη Κωστούρου.

Σήμερα, Τετάρτη 17/10, στις 6 το απόγευμα στο χώρο του πάρκου μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα γίνει την ίδια ώρα και ημέρα στο βουλευτικό) για πρώτη φορά όλοι οι θεσμικοί και μη φορείς της πόλης και όλοι οι δημότες, σε ανοιχτή συζήτηση θα συνδιαμορφώσουν άποψη για το πώς θα ήθελαν την διαμόρφωση του συγκεκριμένου χώρου.

Όπως είχε αναφερθεί και σε παλαιότερο Δελτίο Τύπου (11/10/2018) η δημοτική αρχή αποσκοπεί στην «ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των δημοτών για θέματα της πόλης και του δήμου μας και σε έκφραση ιδεών και προτάσεων» από την πρώτη ημέρα της εκλογής της.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.