10/03/2018 10:39:00 μ.μ.
0
                                   

Η παρούσα δημοτική αρχή υπενθυμίζει για άλλη μια φορά στον κ. Χειβιδόπουλο πως  ο «Κλεισθένης» από τις αρχές του καλοκαιριού έδωσε την  αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων αποκλειστικά στις Περιφέρειες όπως και τις δράσεις προστασίας από τις πλημμύρες, που θα διασφαλίζουν την ομαλή ροή των υδάτων και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων!»

Πριν την αλλαγή του Κλεισθένη λοιπόν την αρμοδιότητα την είχαν από κοινού περιφέρειες και Δήμοι όπως επίσης πριν το 2012 πάλι ήταν αποκλειστική αρμοδιότητα της Αντιπεριφέρειας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης σε παρέμβαση του σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως πέρσι δεν είχε αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ποταμών και των ρεμάτων αν και όπως διαπιστώνει κανείς  στην φωτογραφία αλλά και την ανάρτηση Δελτίου Τύπου σε τοπικό site της Αργολίδας με ημερομηνία 6/10/2017 ο κ. Χειβιδόπουλός φωτογραφίζεται με τα μηχανήματα καθαρισμού στους χειμάρρους Ξεριά και Πάνιτσα. 

Τότε ήταν αρμόδιος ή ξανά αναρμόδιος ο κ. Αντιπεριφερειάρχης;;

Ως πότε θα συνεχίζει να πετάει τις ευθύνες αλλού ο κ. Αντιπεριφερειάρχης;


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.